ПРАВИЛА ФОРУМУ:

На форумі ЧЛЕНІВ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ОСЕРЕДКУ КСУ категорично забороняється розміщувати інформацію, що паплюжить честь та гідність учасників форуму, безпідставно поливати брудом собак конкурентів, рекламувати приплоди без документів та собак, що мають родоводи організацій, які не входять до Міжнародної Кінологічної Федерації.
Заголовок теми повинен коротко та зрозуміло відтворювати її суть. Не можна писати латиною. Повідомлення, нік, аватар не повинні виділятися своїми розмірами або стилем написання від решти, мають бути написані літературною мовою.
Відповідальність за достовірність інформації,що міститься в повідомленнях, несуть її автори.
При реєстрації прохання вказувати повну та достовірну інформацію про себе. Це полегшить Ваше спілкування з колегами.
Адміністрація форуму залишає за собою право редагувати або видаляти теми та повідомлення, які суперечать цим правилам.

Звертаємо Вашу увагу на те, що фотографії, статті викладені адміністраторами та модераторами форуму, є власністю даного форуму!!! Тому розміщення цих фото на любих інших ресурсах можливо тільки за домовленістю з адміністрацією форуму та вказуванням першоджерела.



АвторПовідомлення



Повідомлення: 1
Зареєстрований: 12.08.19
Репутація: 0
посилання на допис  Відправлено: 12.08.19 19:50. Заголовок: Пирог с консервированным ананасом.


Пирог с консервированным ананасом.

Совершенно божественный, просто чудо! Готовится проще простого, а удовольствия немеряно.

Вам потребуется:

Для теста:
2 яйца;
3 столовых ложки сахара;
100 г сливочного масла;
125 мл питьевого йогурта;
4 столовых ложки муки
1,5 чайные ложки разрыхлителя для теста;
цедру одного лимона.

Кроме того:
50 г сливочного масла,
2 столовых ложки сахара
1 ложку лимонного сока для карамели;
консервированные кольца ананаса

Как готовить:

1. Яйца взбиваю с сахаром, добавляю мягкое масло, еще разок хорошенько взбиваю, чтобы разбить комочки масла. Затем добавляю йогурт и лимонную цедру. Йогурт я взяла самый обычный питьевой, очень мне нравится выпечка на нём, нежнее, чем на сметане
Добавляю муку, смешанную с разрыхлителем и вымешиваю тесто.

2. Следующим этапом готовлю карамель. Для этого в сотейнике нагреваю сливочное масло, сахар и лимонный сок (можно без лимона).
Масло плавится, сахар румянится, в общем, нагреваю до тех пор, пока масса приобретёт однородность и карамельный цвет.

3. Выливаю карамель на дно формы, стенки формы я смазала маслом. Помещаю в неё дольки ананаса.

4. Поверх всего этого выливаю тесто и отправляю в духовку. Заранее прогретую до 180 С минут на 20. Готовность проверяю деревянной палочкой. Готовый пирог вынимаю из духовки и отставляю буквально на пару минут, чтобы всё, что кипит и бурлит внутри формы прекратило свою бурную деятельность.

Дольше оставлять не рекомендую, чтобы остывающая карамель не застыла намертво. И, наконец, покрываю доской и переворачиваю.

Ну, разве не чудо? Нежный бисквит, сочный ананас, сливочная карамель пропитывает все стенки пирога – пальчики оближешь!

Приятного аппетита!

Дякую: 0 
ПрофільЦитата Відповісти
Відповідей - 1 [тільки нові]







Повідомлення: 6
Зареєстрований: 12.08.20
Репутація: 0
посилання на допис  Відправлено: 18.08.20 15:02. Заголовок: Ой, ананас я очень л..


Ой, ананас я очень люблю. И что очень странно, особенно люблю его с банки, а не свежий. Думаю пирог с ним будет очень вкусный.

Дякую: 0 
ПрофільЦитата Відповісти
Відповідь:
1 2 3 4 5 6 7 8 9
відео з youtube.com картинка з інтернету картинка з комп'ютера посилання файл з комп'ютера російська клавіатура транслітератор  цитата  лапки оффтопік згорнутий текст

показувати цей допис тільки модераторам
не робити посилання активними
Ім'я, пароль:      зареєструватися    
Тему читают:
- учасник зараз на форумі
- учасник поза форумом
Всі дати в форматі GMT  3 год. Хітів сьогодні: 25
Права: смайли так, картинки так, шрифти немає, голосування немає
аватари так, автозаміна посилань вкл, премодерація відкл, правка немає